У незгоди у Источном Новом Сарајеву двије жене тешко повријеђене

17.10.2023. 09:52
0
ИЗВОР: srna.rs

У саобраћајној незгоди у Источном Новом Сарајеву тешко су повријеђене двије жене, од којих је једна задобила повреде опасне по живот, а три лица су лакше повријеђена, рекла је Срни портпарол Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић.

У незгоди, која се догодила синоћ у Улици војводе Радомира Путника учествовали су аутомобили "мерцедес", којим је управљало лице чији су инцијали Б.Б. и "рено", који је возио Д.Б, и оба возача су лакше повријеђена.

Жена чији су иницијали Е.К.Б, која је била путник у возилу "рено", задобила је повреде опасне по живот, помоћ јој је указана у Болници "Србија", а онда је превезена у Клинички центар у Сарајеву.

  • Тешка незгода у Источном Новом Сарајеву, петоро повријеђених
    17.10.2023. 08:20

    У Источном Сарајеву, у близини стадиона „Славије“, синоћ се догодила тешка саобраћајна незгода у којој је повријеђено пет особа.- Када је дошло до удеса као да је бомба експлодирала, крви је би...

Источно Сарајево
Тешка незгода у Источном Новом Сарајеву, петоро повријеђених

Тешко је повријеђена и жена чији су иницијали Ф.К, која је била путник у "мерцедесу", а лакше је повријеђен сувозач у том аутомобилу Х.Х.

Стокановићева је додала да ће против возача Б.Б. бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу угрожавање јавног саобраћаја, зато што је он скривио незгоду.

Коментари 0
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    9h 4m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 48m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    20h 15m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    2h 33m
    0
  • У Неуму упецан најопаснији морски пас Јадрана
    22h 34m
    0