У Палама до 28. октобра пријаве за предшколско

09.10.2019. 09:40
0
ИЗВОР: Srna

Дјечији вртић "Бубамара" на Палама примаће до 28. октобра пријаве за програм припреме дјеце за полазак у основну школу идуће школске године, рекла је Срни директор ове установе Вања Југовић.

Она је навела да се пријаве могу вршити сваког радног дана до 15.30 часова, а право уписа имају дјеца која нису обухваћена ниједним видом организованог предшколског васпитања и образовања.

"Програм је намијењен дјеци рођеној 2013. и 2014. године. Потребно је да родитељи чија дјеца испуњавају услове до 28. октобра изврше пријаву како бисмо их евидентирали и распоредили у групе", рекла је Југовићева.

Она је напоменула да је потребно донијети дјететов извод из матичне књиге рођених.

Југовићева је навела да вртић похађају 184 малишана у седам васпитних група - двије јасличке и пет вртићких.

Дјечији вртић "Бубамара", у сарадњи са Министарством просвјете и културе Републике Српске, организује Програм припреме дјеце у години пред полазак у школу.

Програм ће бити реализован од 2. марта до 29. маја 2020. године сваког радног дана у трајању од три сата у објектима вртића.

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама
Најчитаније
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    22h 12m
    1
  • Партизан мијења име!
    14h 54m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    19h 27m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    17h 1m
    2
  • Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
    22h 46m
    3