У Палама сутра Републичко такмичење из познавања покрета Црвеног крста

15.11.2023. 12:01
0
ИЗВОР: katera.news

Републичко такмичење из познавања покрета Црвеног крста одржаће се сутра у 11.00 часова у сједишту организације на Палама.

Такмичење, 26. по реду, организује Црвени крст Републике Српске, а окупиће девет екипа, ученика основних школа из Републике Српске.

Како су навели из Црвеног крста Републике Српске, циљ организације оваквих такмичења је упознавање младих о Црвеном крсту, ширење знања о покрету, али и њихова прилика да се поближе упознају са активностима које ова организација реализује и да се учлане у Црвени крст.

- То је и један од начина да млади постану и чланови наше организације, да сe васпитавају и кроз разна дружења и активности налазе одговоре на многа питања која се тичу живота и здравља сваког поједница. Учешћем на овим такмичењима млади црвенокрсташи унапређују постојеће и стичу ново знање о покрету Црвеног крста – поручили су из ове организације.

Коментари 0
Повезане вијести
У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црвеног крста У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црве...
Лука Глигорић се пласирао на Државно такмичење из информатике Лука Глигорић се пласирао на Државно такмичење из информатике
Акција добровољног даривања крви у петак у Фочи Акција добровољног даривања крви у петак у Фочи
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    16h 24m
    9
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    16h 38m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    16h 30m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    18h 55m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    7h 19m
    0