У петак 13. Моторијада "Романија-Соколац"

03.08.2021. 19:54
0
ИЗВОР: СРНА

Соколачки Мото-клуб "Романија 02" организује 13. Моторијаду која почиње у петак, 6. августа, код шумарске куће у мјесту Палеж гдје ће се окупити више од 50 бајкера из свих бивших југословенских република.

Предсједник Мото клуба "Романија 02" Саша Кезуновић рекао је Срни да ће након отварања ове моторијаде, која почиње у 15.00 часова, услиједити планински дефиле атрактивним путевима кроз природни амбијент, а потом ће у вечерњим часовима бити организован рок-концерт.

Слика

- У суботу, 7. августа, учесници Моторијаде из Мото-кампа Палеж око 14.00 часова кренуће у дефилеу према предивним природним предјелима до Врела Биоштице и Планинарског дома на Равној Романији, те до излетишта у селу Крушевци-  најавио је Кезуновић.

Према његовим ријечима, око 17.00 часова биће одржане ендуро трке убрзања, бајкерске игре у кампу, те организована рок-свирка.

Мото дружење "Романија-Соколац" биће затворено у недјељу, 8. августа, у јутарњим часовима.

Кезуновић је нагласио да, осим "Сарајевске пиваре", очекује помоћ неколико донатора који су обећали да ће подржати ову манифестацију.

Соколачки Мото-клуб "Романија 02" основан је 2002. гоидне.

Коментари 0
Повезане вијести
Сокочани ухапшени због сумње да су намјеравали полицајцима запалити возила Сокочани ухапшени због сумње да су намјеравали полицајцима запалити возила
Ухапшен Сокочанин због сумње да је бацио бомбу у двориште куће Ухапшен Сокочанин због сумње да је бацио бомбу у двориште куће
Обиљеженe 22 годинe од смрти Жељка Марковића Обиљеженe 22 годинe од смрти Жељка Марковића
Најчитаније
  • Мајор Милан Тепић и Стојадин Мирковић - војници до посљедњег даха
    8h 16m
    11
  • Стручњаци упозоравају: Паркиран аутомобил није пожељно оставити у брзини
    19h 44m
    3
  • Откривена спомен-плоча поводом 30 година од оснивања ратне болнице
    21h 34m
    3
  • Служен парастос за погинуле и умрле припаднике Српске гарде Илиџа (ФОТО)
    6h 30m
    0
  • Пронађена гаража пуна оружја, двојац покушао побјећи из Србије
    20h 48m
    0