У петак промоција књиге Миланка Боровчанина у Сокоцу

02.11.2022. 09:12
0
ИЗВОР: srna.rs

У Народној библиотеци на Сокоцу у петак, 4. новембра, биће промовисана књига путописних прича "На Космету" књижевника Миланка Боровчанина Ромсока, најављено је из ове установе.

О књизи ће говорити модератор књижевне вечери Миленко Јевђевић, књижевник Слободан Ристовић и професор српског језика и књижевности Зорица Тодоровић Пенић.

Промоција почиње у 19.00 часова.

Књига ће бити представљена и у суботу, 5. новембра, од 18.00 часова у Планинарском дому "Црвене стијене" на Романији у организацији соколачког Планинарског друштва "Гласинац" у чијем је оснивању Боровчанин као искусни планинар учестовао прије 13 година.

Миланко Боровчанин је иначе са Сокоца, а члан је Удружења књижевника Републике Српске и Удружења књижевника Србије. Аутор је два романа, три књиге прича и приповједака, шест књига поезије за одрасле и једне за дјецу, те двије књиге путописа.

Добитник је више књижевних награда међу којима је Диплома и медаља књижевника Русије - Московске подружнице и Повеља "Видовданских пјесничких сусрета на Романији". 

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама
Промовисана књига „...и друге приче“ Саше Кнежевића у Источном Сарајеву Промовисана књига „...и друге приче“ Саше Кнежевића у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    22h 11m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    19h 46m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    5h 45m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    4h 12m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    6h 4m
    0