У Подроманији изгорио аутомобил, није било повријеђених

30.12.2019. 09:19
0
ИЗВОР: Srna

У мјесту Подроманија код Сокоца, на путу Сарајево-Соколац, изгорио је аутомобил "форд фијеста", а повријеђених лица није било, рекли су Срни у Ватрогасном одјељењу Соколац.

Командир овог одјељења Миле Шарац каже да је највјероватније дошло до самозапаљења аутомобила у току вожње. Аутомобил је власништво предузећа "Дреник" из Београда.

Он је рекао да су интервенисала три ватрогасца из одјељења Соколац синоћ од 20.15 до 21.15 часова и да је дојава о томе да гори аутомобил стигла касно.

Шарац је навео да су припадници Ватрогасног одјељења Соколац у овој години имали 131 интервенцију на гашењу пожара на овом подручју.

-У посљедњих 10 година просјечан број интервенција ватрогасаца био је 65, што говори о томе да је број пожара у 2019. знатно повећан, што је забрињавајуће- рекао је Шарац.

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: Уручене награде за најуспјешније литерарне радове Соколац: Уручене награде за најуспјешније литерарне радове
Не блиједи сјећање на часну борбу припадника Романијских бригада Не блиједи сјећање на часну борбу припадника Романијских бригада
Соколац: Уплатио новац, теретно моторно возило му није испоручено Соколац: Уплатио новац, теретно моторно возило му није испоручено
Најчитаније
  • У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете
    8h 16m
    0
  • Соколац: Уплатио новац, теретно моторно возило му није испоручено
    8h 33m
    2
  • У току увиђај у стану гдје су пронађена тијела жене и двоје дјеце
    23h 10m
    0
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    9h 9m
    3
  • Ненад Маринковић студент генерације са просјеком 10,00
    7h 38m
    0