У понедјељак полицајке дијеле летке о заустављању просјачења

09.08.2019. 15:08
0
ИЗВОР: СРНА

Грађанима у Источном Новом Сарајеву у понедјељак, 12. августа, биће дијељени леци у оквиру кампање "Зауставимо просјачење - сузбијање дискриминације националних мањина и грубог кршења права дјеце", саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске.

Летке ће од 12.00 часова код тржног центра "Том" дијелити чланови Удружења "Мрежа жена МУП-а Републике Српске - Мрежа полицајки југоисточне Европе", у сарадњи са Полицијском управом Источно Сарајево. 

Планиране су изјаве за новинаре. 

Кампању спроводи Удружење "Мрежа жена МУП-а Републике Српске - Мрежа полицајки југоисточне Европе" у оквиру пројекта "Дијалог за будућност", који реализују УНДП, Унеско и Уницеф, у партнерству са Предсједништвом БиХ. 

Коментари 0
Повезане вијести
На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
У Источном Новом Сарајеву подијељен промотивни материјал у оквиру кампање „Поштуј живот, не оружје“ (ФОТО) У Источном Новом Сарајеву подијељен промотивни материјал у оквиру кампање „Поштуј живот, н...
Претреси и хапшења на подручју Источног Сарајева, Бањалуке и Зворника Претреси и хапшења на подручју Источног Сарајева, Бањалуке и Зворника
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    8h 16m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    8h 23m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    5h 5m
    0
  • Код Трнова ухапшено лице због криволова
    8h 32m
    0
  • Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
    5h 48m
    0