У породилишту болнице у Источном Сарајеву рођен један дјечак

13.08.2019. 08:16
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у протекла 24 часа је рођен један дјечак. На болничко лијечење примљено је 50 пацијената.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево је у протекла 24 часа имала једну техничку интервенцију сапирања цесте послије удеса.

Град је овога јутра уредно снабдијевен водом и електричном енергијом.

Саобраћај се у РС одвија без застоја и посебних ограничења, осим на дионицама на којима је због санационих радова измијењен режим вожње и регулисан привременом саобраћајном сигнализацијом чије је поштовање обавезно.

Возаче савјетујемо да возе опрезно и прилагоде вожњу условима на путу.

Због високих дневних температура, возачима савјетујемо да путовања, по могућности планирају у раним јутарњим или касним послијеподневним часовима, да праве што чешће паузе током вожње и обезбиједе  се довољним количинама течности.

У току су радови на изградњи МХЕ Крупац на ријеци Жељезници, због чега се саобраћај на магистралном путу М-18, на дионици Крупац-граница РС (Богатићи), на територији општина Источна Илиџа и Трново одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком, уз постављену свјетлосну сигнализацију (семафоре). Радови су планирани до 31. 12. 2019. године.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће пријеподне преовладавати претежно сунчано вријеме.

Локални пљускови и грмљавина се прогнозирају углавном другој половини дана. Уз пљускове изгледна је и локална појава града.

У ноћи на сриједу очекују се нове падавине са запада које ће постепено прећи преко цијеле земље. Вјетар слаб до умјерене јачине већином сјеверног и сјеверозападног смјера.

Највиша дневна температура зрака углавном између 29 и 35 степени, на југу земље и до 40 степени Целзијуса.

У Источном Сарајеву прије подне сунчано. У другој половини дана повећање облачности. У послијеподневним сатима је могућ пљусак са грмљавином. Највиша дневна температура зрака око 34 степена Целзијуса.

Коментари 0
Повезане вијести
За 1. мај топло и промјенљиво, киша понегдје на југу и западу За 1. мај топло и промјенљиво, киша понегдје на југу и западу
Данас сунчано и још топлије Данас сунчано и још топлије
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Најчитаније
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    19h 4m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    20h 15m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    21h 41m
    0
  • Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
    21h 46m
    0
  • Сара Ћирковић шампионка Европе: Пресрећна сам и препоносна
    21h 14m
    0