У породилишту болнице у Источном Сарајеву рођена једна дјевојчица

26.09.2019. 08:26
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву током протекла 24 часа рођена је једна дјевојчица. Љекарску интервенцију затражила су 33 пацијента.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево у протекла 24 часа није имала интервенција.

Град је овога јутра уредно снабдијевен водом и електричном енергијом.

Саобраћај се на већини путева у Републици Српској и Федерацији БиХ одвија по мокрим и клизавим коловозима, а на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина повећана је опасност од одрона земље и камења на коловоз.
Из Ауто-мото савеза Републике Српске истичу да је обавезно поштовање додатне сигнализације на путевима гдје се изводе радови и возачима савјетују опрезну вожњу прилагођену условима на путу. 

Због изградње мале-хидроелектране Крупац на ријеци Жељезници једном траком наизмјенично саобраћа се на дионици магистралног пута Крупац-Богатићи, на подручју општина Источна Илиџа и Трново. 

Данас у нашој земљи промијенљива наоблака. Прије подне у већем дијелу земље је изгледна пролазна киша. Од средине дана према послијеподневним сатима престанак падавина и постепено разведравање.

Вјетар слаб до умјерене јачине у Босни западног и сјеверозападног смјера. У Херцеговини већи дио дана вјетар југозападног смјера. Највиша дневна температура углавном између 16 и 22 степена, на југу земље до 25 степени

У
Источном Сарајеву промијенљива облачност. Прије подне повремено може падати слаба киша. Највиша дневна температура зрака око 19 степени Целзијуса.

Коментари 0
Повезане вијести
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Град и јутрос богатији за дјевојчицу Град и јутрос богатији за дјевојчицу
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    19h 11m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    20h 44m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    17h 10m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    19h 23m
    0
  • Партизан мијења име!
    9h 52m
    3