U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu rođena jedna djevojčica

26.09.2019. 08:26
0
IZVOR: Katera

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu tokom protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica. Ljekarsku intervenciju zatražila su 33 pacijenta.

Teritorijalna vatrogasna jedinica Istočno Sarajevo u protekla 24 časa nije imala intervencija.

Grad je ovoga jutra uredno snabdijeven vodom i električnom energijom.

Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po mokrim i klizavim kolovozima, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina povećana je opasnost od odrona zemlje i kamenja na kolovoz.
Iz Auto-moto saveza Republike Srpske ističu da je obavezno poštovanje dodatne signalizacije na putevima gdje se izvode radovi i vozačima savjetuju opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu. 

Zbog izgradnje male-hidroelektrane Krupac na rijeci Željeznici jednom trakom naizmjenično saobraća se na dionici magistralnog puta Krupac-Bogatići, na području opština Istočna Ilidža i Trnovo. 

Danas u našoj zemlji promijenljiva naoblaka. Prije podne u većem dijelu zemlje je izgledna prolazna kiša. Od sredine dana prema poslijepodnevnim satima prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

Vjetar slab do umjerene jačine u Bosni zapadnog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini veći dio dana vjetar jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 16 i 22 stepena, na jugu zemlje do 25 stepeni

U
Istočnom Sarajevu promijenljiva oblačnost. Prije podne povremeno može padati slaba kiša. Najviša dnevna temperatura zraka oko 19 stepeni Celzijusa.

Komentari 0
Povezane vijesti
"Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra "Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra
Sutra oblačno uz lokalne pljuskove Sutra oblačno uz lokalne pljuskove
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Najčitanije
  • Slani mafini
    8h 1m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    9h 56m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 50m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    20h 59m
    3
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    9h 9m
    0