У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете

21.05.2024. 10:35
0
ИЗВОР: katera.news

На магистралном путу М1-114 Подроманија-Сумбуловац, у мјесту Поткрајеви, општина Пале, јуче се догодила саобраћајна незгода.

У незгоди су, како се наводи у саопштењу Полицијске управе Источно Сарајево, учествовали возачи А.К. из Сарајева, који је управљао путничким аутомобилом „Renault“, В.Џ. из Источног Сарајева који је управљао теретним моторним возилом „Volvo“ и Г.В. из Шековића, који је управљао путничким аутомобилом „Оpel“.

- У овој незгоди пет лица задобило је тјелесне повреде констатоване у Клиничком центру Универзитета у Сарајеву, од којих је тешке тјелесне повреде задобило дијете из возила „Renault“ – наводи се у саопштењу ПУ Источно Сарајево.

Увиђај саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Пале и након документовања предмета Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву, против A.K. биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшен због крађе у Хан Пијеску Ухапшен због крађе у Хан Пијеску
Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге
Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 34m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 33m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 9m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 30m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 13m
    9