U saobraćajnoj nezgodi na putu Podromanija - Sumbulovac teško povrijeđeno dijete

21.05.2024. 10:35
0
IZVOR: katera.news

Na magistralnom putu M1-114 Podromanija-Sumbulovac, u mjestu Potkrajevi, opština Pale, juče se dogodila saobraćajna nezgoda.

U nezgodi su, kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Istočno Sarajevo, učestvovali vozači A.K. iz Sarajeva, koji je upravljao putničkim automobilom „Renault“, V.Dž. iz Istočnog Sarajeva koji je upravljao teretnim motornim vozilom „Volvo“ i G.V. iz Šekovića, koji je upravljao putničkim automobilom „Opel“.

- U ovoj nezgodi pet lica zadobilo je tjelesne povrede konstatovane u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, od kojih je teške tjelesne povrede zadobilo dijete iz vozila „Renault“ – navodi se u saopštenju PU Istočno Sarajevo.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale i nakon dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu, protiv A.K. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uhapšen zbog krađe u Han Pijesku Uhapšen zbog krađe u Han Pijesku
Lice iz Istočne Ilidže uhapšeno zbog posjedovanja opojne droge Lice iz Istočne Ilidže uhapšeno zbog posjedovanja opojne droge
Sokočanin prevario štićenika Centra za mentalno zdravlje za 17.000 KM Sokočanin prevario štićenika Centra za mentalno zdravlje za 17.000 KM
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    6h 42m
    3
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    16h 41m
    0
  • Zemljotres u BiH
    8h 17m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    15h 38m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    10h 21m
    9