У саобраћајној незгоди повријеђено седам лица

21.09.2023. 15:29
0
ИЗВОР: srna.rs

Седам лица, од којих петоро теже, повријеђено је у саобраћајној незгоди у Тузли у којој су учествовали аутомобили "тојота" и "мерцедес", саопштено је данас из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

Из Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Тузла саопштено је да је у овој здравственој установи хоспитализовано шест пацијената са полутраумом и тешким повредама који су смјештени у јединци интензивне његе, док је један отпуштен на кућно лијечење.

Пацијент чији су иницијали Ђ.Д. /21/ има повреда гаве, оперисан је и прикључен на респиратор, док М.В. /20/ има повреду главе, грудног коша и кичме, те је, такође, на респиратору.

Пацијент Г.М. /26/ је задобио повреду вратне кичме и горњих екстремитета, самостално дише и за њега је планиран операзвини захват, Д.А. /27/ има повреду грудног коша, кичме и абдомена, у току је оперативни захват, док је М.Р. /37/ задобио повреду главе, кичме и абдомена, самостално дише, а је планиран оперативни захват.

Пацијент М.Е. /22/ има повреду ребара, свјестан је и комуниактиван, док је М.К. /21/ медицински обрађен и отпуштен на кућно лијечење.

Увиђај ове саобраћајне незгоде која се догодила ноћас у 1.10 часова, обавила је полиција у присуству дежурног кантоналног тужиоца.

Увиђају је присуствовао и судски вјештак за саобраћајне незгоде. У току даљи рад на документовању ове саобраћајне незгоде.

Коментари 0
Повезане вијести
Жена убодена у груди Жена убодена у груди
Које нове линије добија Тузла доласком „Lumiwingsa“ Које нове линије добија Тузла доласком „Lumiwingsa“
Шесторо повријеђених у судару! Шесторо повријеђених у судару!
Најчитаније
 • Возач камиона из БиХ нестао у Словенији, породица моли за помоћ
  13h 34m
  0
 • Пронађен Бијељинац за којим се трагало у Словенији
  4h 48m
  0
 • Јолић: Извршене припреме за зимско одржавање саобраћајница
  12h 53m
  1
 • Поднесено око 6.000 захтјева за јединствен мјесечни борачки додатак
  4h 13m
  1
 • Укључимо се у акцију „Један слаткиш, једно дијете“
  13h 40m
  0