У саобраћајној незгоди повријеђено седам лица

21.09.2023. 15:29
0
ИЗВОР: srna.rs

Седам лица, од којих петоро теже, повријеђено је у саобраћајној незгоди у Тузли у којој су учествовали аутомобили "тојота" и "мерцедес", саопштено је данас из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

Из Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Тузла саопштено је да је у овој здравственој установи хоспитализовано шест пацијената са полутраумом и тешким повредама који су смјештени у јединци интензивне његе, док је један отпуштен на кућно лијечење.

Пацијент чији су иницијали Ђ.Д. /21/ има повреда гаве, оперисан је и прикључен на респиратор, док М.В. /20/ има повреду главе, грудног коша и кичме, те је, такође, на респиратору.

Пацијент Г.М. /26/ је задобио повреду вратне кичме и горњих екстремитета, самостално дише и за њега је планиран операзвини захват, Д.А. /27/ има повреду грудног коша, кичме и абдомена, у току је оперативни захват, док је М.Р. /37/ задобио повреду главе, кичме и абдомена, самостално дише, а је планиран оперативни захват.

Пацијент М.Е. /22/ има повреду ребара, свјестан је и комуниактиван, док је М.К. /21/ медицински обрађен и отпуштен на кућно лијечење.

Увиђај ове саобраћајне незгоде која се догодила ноћас у 1.10 часова, обавила је полиција у присуству дежурног кантоналног тужиоца.

Увиђају је присуствовао и судски вјештак за саобраћајне незгоде. У току даљи рад на документовању ове саобраћајне незгоде.

Коментари 0
Повезане вијести
Возач камиона у 15 минута учествовао у три саобраћајне незгоде Возач камиона у 15 минута учествовао у три саобраћајне незгоде
Двије особе повријеђене у саобраћајној незгоди Двије особе повријеђене у саобраћајној незгоди
Саобраћајна незгода на Романији (ФОТО) Саобраћајна незгода на Романији (ФОТО)
Најчитаније
  • Легенда о Милуну Мимићу
    6h 29m
    9
  • Сјећање на убијене цивиле у селу Пресјеница
    5h 33m
    11
  • Бол родитеља убијеног дјечака Горана Бозала не јењава деценијама
    8h 36m
    1
  • Велики улов цариника на прелазу Стара Градишка: И они остали у шоку
    23h 18m
    0
  • Аутомобил ударио дјечака у Бијељини, има тешке повреде
    21h 31m
    0