U saobraćajnoj nezgodi povrijeđeno sedam lica

21.09.2023. 15:29
0
IZVOR: srna.rs

Sedam lica, od kojih petoro teže, povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi u Tuzli u kojoj su učestvovali automobili "tojota" i "mercedes", saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Tuzla saopšteno je da je u ovoj zdravstvenoj ustanovi hospitalizovano šest pacijenata sa polutraumom i teškim povredama koji su smješteni u jedinci intenzivne njege, dok je jedan otpušten na kućno liječenje.

Pacijent čiji su inicijali Đ.D. /21/ ima povreda gave, operisan je i priključen na respirator, dok M.V. /20/ ima povredu glave, grudnog koša i kičme, te je, takođe, na respiratoru.

Pacijent G.M. /26/ je zadobio povredu vratne kičme i gornjih ekstremiteta, samostalno diše i za njega je planiran operazvini zahvat, D.A. /27/ ima povredu grudnog koša, kičme i abdomena, u toku je operativni zahvat, dok je M.R. /37/ zadobio povredu glave, kičme i abdomena, samostalno diše, a je planiran operativni zahvat.

Pacijent M.E. /22/ ima povredu rebara, svjestan je i komuniaktivan, dok je M.K. /21/ medicinski obrađen i otpušten na kućno liječenje.

Uviđaj ove saobraćajne nezgode koja se dogodila noćas u 1.10 časova, obavila je policija u prisustvu dežurnog kantonalnog tužioca.

Uviđaju je prisustvovao i sudski vještak za saobraćajne nezgode. U toku dalji rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Komentari 0
Povezane vijesti
Žena ubodena u grudi Žena ubodena u grudi
Koje nove linije dobija Tuzla dolaskom „Lumiwingsa“ Koje nove linije dobija Tuzla dolaskom „Lumiwingsa“
Šestoro povrijeđenih u sudaru! Šestoro povrijeđenih u sudaru!
Najčitanije
 • Vozač kamiona iz BiH nestao u Sloveniji, porodica moli za pomoć
  12h 57m
  0
 • Pronađen Bijeljinac za kojim se tragalo u Sloveniji
  4h 11m
  0
 • Jolić: Izvršene pripreme za zimsko održavanje saobraćajnica
  12h 16m
  1
 • Podneseno oko 6.000 zahtjeva za jedinstven mjesečni borački dodatak
  3h 36m
  1
 • Uključimo se u akciju „Jedan slatkiš, jedno dijete“
  13h 3m
  0