У Сокоцу прикупљено 1.650 КМ за лијечење Милоша Божовића

01.02.2024. 12:10
0
ИЗВОР: katera.news

У Сокоцу је, помоћу хуманитарних кутија које су биле постављене у неколико привредних субјеката у овој општини, прикупљено 1.650 КМ за лијечење Милоша Божовића.

- Чланови Удружења грађана „Свети Василије Острошки“ и грађани Сокоца поново су се прикључили хуманитарној акцији за наставак лијечења младића Милоша Божовића и у претходном периоду прикупили су новчана средства у износу 1.650 КМ која су уплаћена на жиро-рачун Милошевог оца – поручили су из Удружења грађана „Свети Василије Острошки“, те се захвалили свима који су подржали акцију и донирали новац као и власницима продајних објеката који су дозволили постављање хуманитарних кутија.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бр...
Соколац: У претресу куће и помоћних објеката пронађена дрога Соколац: У претресу куће и помоћних објеката пронађена дрога
Мали Зејтинлик - прича о једном рату и животу послије рата (ВИДЕО) Мали Зејтинлик - прича о једном рату и животу послије рата (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 32m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 55m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 28m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 25m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 16m
    0