У Сокоцу пронађена дрога, једно лице ухапшено

07.02.2023. 08:00
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Соколац, у мјесту Казани, општина Соколац, извршили су контролу возила „BMW“ у којем су се налазила лица М.Н, Д.П. из Сокоца и седамнестогодишње лице из Хан Пијеска.

- Приликом претреса аутомобила пронађено је 40 грама суве зељасте материје која асоцира на опојну дрогу марихуана. Даљим оперативним радом полицијску службеници дошли су до сазнања да се у везу са извршењем кривичног дјела доводи малољетно лице из Хан Пијеска, те лице С.С. из Сокоца – саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

У саопштењу се додаје да је на основу наредебе Основног суда у Сокоцу извршен претрес стана и возила које користи С.С. и том приликом пронађено је још 58 грама наведене дроге, те је наведено лице лишено слободе.

У току је докуменетовање кривичног дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“, након чега ће Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево бити достављен извјештај против С.С. и малољетног лица.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Опљачкан стан у Источној Илиџи Опљачкан стан у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    8h 58m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    10h 13m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    16h 4m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    14h 31m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    16h 23m
    0