U Sokocu pronađena droga, jedno lice uhapšeno

07.02.2023. 08:00
0
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske stanice Sokolac, u mjestu Kazani, opština Sokolac, izvršili su kontrolu vozila „BMW“ u kojem su se nalazila lica M.N, D.P. iz Sokoca i sedamnestogodišnje lice iz Han Pijeska.

- Prilikom pretresa automobila pronađeno je 40 grama suve zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu marihuana. Daljim operativnim radom policijsku službenici došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela dovodi maloljetno lice iz Han Pijeska, te lice S.S. iz Sokoca – saopštili su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U saopštenju se dodaje da je na osnovu naredebe Osnovnog suda u Sokocu izvršen pretres stana i vozila koje koristi S.S. i tom prilikom pronađeno je još 58 grama navedene droge, te je navedeno lice lišeno slobode.

U toku je dokumenetovanje krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti dostavljen izvještaj protiv S.S. i maloljetnog lica.

Komentari 0
Povezane vijesti
„Dan otvorenih vrata“ sutra u Palama „Dan otvorenih vrata“ sutra u Palama
Uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti i napada na policijskog službenika u Istočnoj Ilidži Uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti i napada na policijskog službenika u Istočnoj Ilidži
Zatečen u krađi u Spasovdanskoj ulici Zatečen u krađi u Spasovdanskoj ulici
Najčitanije
 • Položen kamen temeljac za izgradnju zgrade Policijske uprave Istočno Sarajevo
  23h 3m
  6
 • Milan Savić predsjednik Studentskog parlamenta
  20h 21m
  5
 • Zbog udesa obustavljen saobraćaj na putu Zvornik-Vlasenica
  20h 11m
  0
 • Ambasador SAD u BiH u posjeti opštini Istočna Ilidža
  17h 18m
  0
 • Osam šampionskih titula džudistima „Famosa“ na prvenstvu Republike Srpske za juniore i starije pionire
  16h 28m
  0