U Sokocu pronađena droga, jedno lice uhapšeno

07.02.2023. 08:00
0
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske stanice Sokolac, u mjestu Kazani, opština Sokolac, izvršili su kontrolu vozila „BMW“ u kojem su se nalazila lica M.N, D.P. iz Sokoca i sedamnestogodišnje lice iz Han Pijeska.

- Prilikom pretresa automobila pronađeno je 40 grama suve zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu marihuana. Daljim operativnim radom policijsku službenici došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela dovodi maloljetno lice iz Han Pijeska, te lice S.S. iz Sokoca – saopštili su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U saopštenju se dodaje da je na osnovu naredebe Osnovnog suda u Sokocu izvršen pretres stana i vozila koje koristi S.S. i tom prilikom pronađeno je još 58 grama navedene droge, te je navedeno lice lišeno slobode.

U toku je dokumenetovanje krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti dostavljen izvještaj protiv S.S. i maloljetnog lica.

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
Opljačkan stan u Istočnoj Ilidži Opljačkan stan u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    20h 27m
    5
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    18h 2m
    7
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    23h 10m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    4h 1m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    2h 28m
    0