У соколачки вртић од сутра креће 200 малишана

31.08.2021. 12:27
0
ИЗВОР: СРНА

У соколачком вртићу сутра почиње нова педагошка година за око 200 малишана, који ће бити распоређени у осам група, рекла је вршилац дужности директора ове установе Споменка Маловић.

Маловићева је нагласила да је од ове године повећан број корисника у вртићу и да су створени услови за опремање још двије просторије у том објекту, које је раније користила Основна школа “Соколац”.

- Опремање просторија за рад са старијим групама помогло нам је неколико приватних предузетника и привредних друштава, те јавне установе и општина Соколац, у складу својим могућностима - навела је Маловићева.

Она је подсјетила да су ове године прихваћена сва дјеца пријављена на раније расписан јавни конкурс, те да су распоређена у двије млађе јасличке групе, двије старије јасличке, двије млађе вртићке, те по једну средњу и старију вртићку групу.

У Установи за предшколско васпитање и образовање у Сокоцу у претходној педагошкој години боравило је око 150 дјеца распоређених у шест васпитно-образовних група.

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    10h 50m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    12h 5m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    17h 56m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    16h 23m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    18h 15m
    0