U sokolački vrtić od sutra kreće 200 mališana

31.08.2021. 12:27
0
IZVOR: SRNA

U sokolačkom vrtiću sutra počinje nova pedagoška godina za oko 200 mališana, koji će biti raspoređeni u osam grupa, rekla je vršilac dužnosti direktora ove ustanove Spomenka Malović.

Malovićeva je naglasila da je od ove godine povećan broj korisnika u vrtiću i da su stvoreni uslovi za opremanje još dvije prostorije u tom objektu, koje je ranije koristila Osnovna škola “Sokolac”.

- Opremanje prostorija za rad sa starijim grupama pomoglo nam je nekoliko privatnih preduzetnika i privrednih društava, te javne ustanove i opština Sokolac, u skladu svojim mogućnostima - navela je Malovićeva.

Ona je podsjetila da su ove godine prihvaćena sva djeca prijavljena na ranije raspisan javni konkurs, te da su raspoređena u dvije mlađe jasličke grupe, dvije starije jasličke, dvije mlađe vrtićke, te po jednu srednju i stariju vrtićku grupu.

U Ustanovi za predškolsko vaspitanje i obrazovanje u Sokocu u prethodnoj pedagoškoj godini boravilo je oko 150 djeca raspoređenih u šest vaspitno-obrazovnih grupa.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM
Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica
Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    19h 52m
    5
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    17h 27m
    6
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    22h 35m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    3h 26m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    1h 53m
    0