У сриједу акција добровољног даривања крви у Сокоцу

17.06.2024. 12:13
0
ИЗВОР: srna.rs

Aктив добровољних давалаца крви Црвеног крста општине Соколац организује у сриједу, 19. јуна, акцију добровољног давања у просторијама Спортске дворане, најављено је из ове хуманитарне организације.

Акција под мотом "Спаси живот – даруј крв" биће одржана од 9.00 до 15.00 часова.

Секретар Општинске организације Црвеног крста Соколац Драженко Вукојичић рекао је Срни да ће у овој акцији учествовати и њихови пријатељи из Удружења добровољних давалаца крви Чукарица, из Црвеног крста Косовска Митровица, те "стари пријатељи" из Удружења добровољних давалаца крви из Гацка.

Он је најавио да ће тог дана бити потписана и Повеља о сарадњи између Црвеног крста Чукарица и Црвеног крста општине Соколац, те Повеља о братимљењу између Актива добровољних давалаца крви Црвеног крста Соколац и Удружења добровољних давалаца крви Црвеног крста Чукарица.

Из соколачког Актива добровољних давалаца крви позивају све чланове, као и оне који то желе да постану, да се одазову овој хуманитарној акцији.

Коментари 0
Повезане вијести
На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бр...
Соколац: У претресу куће и помоћних објеката пронађена дрога Соколац: У претресу куће и помоћних објеката пронађена дрога
Мали Зејтинлик - прича о једном рату и животу послије рата (ВИДЕО) Мали Зејтинлик - прича о једном рату и животу послије рата (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 23m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 46m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 19m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 16m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 7m
    0