У сриједу о активностима реализованим од јануара

21.08.2023. 13:04
0
ИЗВОР: srna.rs

Генерални секретар Црвеног крста Републике Српске Рајко Лазић представиће на Палама у сриједу, 23. августа, активности које је ова организација реализовала током осам мјесеци и најавити нове за период до краја године.

Конференција за новинаре биће одржана у просторијама Црвеног крста Српске у 12.00 часова, најављено је из ове организације.

На конференцији ће бити представљени резултати пројеката и активности реализованих уз подршку институција власти Републике Српске, као и Међународног комитета Црвеног крста, Међународне организације за миграције, Црвеног крста Швајцарске, Црвеног крста Италије, турског Црвеног полумјесеца, Свјетске здравствене организације и других партнерских организација и институција.

Црвени крст Републике Српске је од јануара до августа посредством 64 општинске и градске организације реализовао низ значајних активности и пројеката с циљем подршке становништву у стању потребе, те успјешно спровео бројне хуманитарне акције, такмичења, радионице и кампове.

Коментари 0
Повезане вијести
Лазић: Обиљежавање Недјеље Црвеног крста низом активности Лазић: Обиљежавање Недјеље Црвеног крста низом активности
У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црвеног крста У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црве...
Повећан број нарушавања јавног реда и мира Повећан број нарушавања јавног реда и мира
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    19h 48m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    18h 32m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    13h 17m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    10h 16m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    10h 22m
    0