У Српској преминула два лица од посљедица вируса корона

28.04.2020. 08:30
0
ИЗВОР: СРНА

Два пацијента преминула су у посљедња 24 часа у Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци, а код њих је потврђено присуство вируса кроона, саопштено је из ове здравствене установе.

Преминула је педесетједногодишња жена из Котор Вароша која није имала удружена обољења. Она је лијечена у Клиници за инфективне болести од 11. априла, саопштено је из УКЦ-а.

Друго преминуло лице је шездесетчетворогодишњи мушкарац из Бањалуке који је имао више хроничних удружених обољења, а у Клиници за инфективне болести лијечен је од 5. априла.

Коментари 0
Повезане вијести
У вријеме короне новац носили у УС Ненада Стевандића (ВИДЕО) У вријеме короне новац носили у УС Ненада Стевандића (ВИДЕО)
Чувени пластични хирург др Дражан Ерић гостује и изводи компликован хируршки захват у УКЦ Бањалука (ВИДЕО) Чувени пластични хирург др Дражан Ерић гостује и изводи компликован хируршки захват у УКЦ ...
Изведен сложен оперативни захват уклањања гигантске слезене у УКЦ-у Српске Изведен сложен оперативни захват уклањања гигантске слезене у УКЦ-у Српске
Најчитаније
  • ПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због основа сумње да је мучио и убио пса
    22h 8m
    6
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    23h 57m
    0
  • Погледајте како данас изгледа Црква Христа Спаситеља у Истанбулу која је претворена у џамију (ФОТО/ВИДЕО)
    18h 26m
    17
  • Фоча: Возило слетјело у корито Дрине, возач тешко повријеђен
    18h 13m
    0
  • Сокочанин вријеђао и пријетио малољетнику, друго лице га покушало физички напасти
    21h 35m
    2