У току бројање гласачких листића из Теслића

26.10.2022. 17:20
0
ИЗВОР: srna.rs

У Главном центру за бројање гласова у Сарајеву у току је контролно бројање гласачких листића из Теслића за ниво предсједника и потпредсједнике Републике Српске, речено је Срни у овом центру.

Из Главног центра су навели да је преостало да се изброје листићи са 25 бирачких мјеста у Теслићу и да би то требало да буде завршено вечерас.

Претходно је данас у Главном центру за бројање завршено контролно бројање гласачких листића из Фоче и Новог Горажда за наведени ниво.

Централна изборна комисија /ЦИК/ БиХ утврдила је у суботу, 22. октобра, прелиминарне резултате општих избора у БиХ за све нивое, осим за предсједника и потпредсједнике Републике Српске.

Из ЦИК-а БиХ су навели да ће резултати избора за предсједника и потпредсједнике Републике Српске бити утврђени када се за то стекну услови, те да Главни центар за бројање није окончао активности по наредби ЦИК-а БиХ од 10. октобра.

ЦИК је 10. октобра по службеној дужности наредио отварање врећа и контролно поновно бројање гласачких листића на свим редовним бирачким мјестима у Српској за ниво предсједника и потпредсједнике Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Активирана ручна бомба, два лица лакше повријеђена Активирана ручна бомба, два лица лакше повријеђена
У Теслићу 300 ловаца ловило вука, успио им побјећи У Теслићу 300 ловаца ловило вука, успио им побјећи
Далибор и Бојана памтиће 2023. по лавовској борби за изљечење кћерке Милице Далибор и Бојана памтиће 2023. по лавовској борби за изљечење кћерке Милице
Најчитаније
 • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
  19h 23m
  15
 • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
  22h 12m
  0
 • Метеоролози упозорили: Припремите се за снијег вечерас
  12h 13m
  0
 • У току потрага за несталим Миодрагом Цванићем
  17h 59m
  0
 • Наташа успјешно оперисана: Опоравак зависи и од наше помоћи (ФОТО)
  10h 2m
  0