У току је хуманитарни изазов за помоћ у лијечењу дјевојчице Магдалене Влашки

19.01.2024. 17:58
0
ИЗВОР: mediapress.rs

КТЈ (“Ко те јури”) клуб чине спортисти који својим километрима оствареним на тренинзима и тркама прикупљају хуманитарну помоћ за дјецу. Све их веже љубав према трчању и жеља да некоме помогну. Током 2023. године, ови тркачи прикупили су 1.700.000,00 динара за лијечење Ирис, Данила и Ленке.

KTJ Winter Challenge #јануар је хуманитарни изазов у ком учествује 200 тркача из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Хрватске и Македоније. Тркачи су подијељени у осам тимова на челу са капитенима, Аном Лукић, Анђелом Ђокић, Дуњом Спајић, Марком Радишићем, Маријом Бубало, Тамаром Шашић, Маријаном Мијатовић и Миланом Петрићем. Тимови су 1. јануара 2024. године кренули са прикупљањем километара, на тај начин што тренирају, трче и такмиче се у својим дисциплинама на тркама широм региона.

Слика

Фото: mediapress.rs

Најуспјешнији је онај тим који на крају мјесеца истрчи највише километара. Те километре тркачи “продају” (нпр. 6000 км множимо са бројем 10 и добијамо 60.000,00 дин), а сав новчани приход дају за лијечење девојчице Магдалене Влашки. KTJ Challenge траје 31 дан, а циљ је прикупити новац, помјерити сопствене границе, али и стећи нова пријатељства.

Учествују и Нишлије

Као и у претходна три изазова и у овом учествује десеторо Нишлија: Александар Милојић, Љиљана Красић, Дејан Потић, Сандра Васић, Немања Ранђеловић, Стевица Благојевић, Ксенија Смиљковић, Теодора Петров, Тијана Станисавић и Александра Ранђеловић. Они свакодневно тренирају, трче, организују заједничке тренинге и дружења и тиме се труде да дају свој допринос овом хуманитарном изазову.

Слика

Фото: mediapress.rs

Будућност КТЈ-а

Овај пројекат добио је велику подршку грађана Србије и региона који су за клуб чули путем медија и друштвених мрежа и пожељели да се прикључе са донацијама. Након што заврше овај јануарски челенџ, сљедећи ће бити у септембру за неко друго дијете. Настојаће да спортом и здравим начином живота буду примјер младима.

- Жеља нам је да помогнемо деци колико год је то могуће и да позовемо што више људи да уплате донације за Магдалену, али и да следе наш пример када је бављење физичком активношћу у питању.

Придружите се донацијама  

 Магдалена Влашки је деветогодишња дјевојчица из Трнова, обољела је од малигне болести, а можете јој помоћи уплатом на рачун Фондације „Хуманост без граница“ 1610000299720020 уз сврху дознаке 142.

Уплате за помоћ у лијечењу могу се извршити и на динарски и девизни рачун корисника и путем Е-донирај  интернет плаћањем платним картицама из цијелог свијета, као и преко Paypal-a.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Магдалена ускоро путује у Турску: Уплаћено преко 88.000 евра на рачун клинике Магдалена ускоро путује у Турску: Уплаћено преко 88.000 евра на рачун клинике
На хуманитарној ски-трци за Магдалену Влашки прикупљено 7.160 КМ На хуманитарној ски-трци за Магдалену Влашки прикупљено 7.160 КМ
У суботу хуманитарна ски-трка за Магдалену Влашки У суботу хуманитарна ски-трка за Магдалену Влашки
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    7h 40m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 36m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    22h 20m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    23h 32m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    20h 5m
    0