У току пријаве за школу сликања за дјецу у Источној Илиџи

22.05.2024. 08:56
0
ИЗВОР: katera.news

Центар за културу и информисање Источна Илиџа организује бесплатну школу сликања, која ће трајати два модула, за дјецу из основних школа из Источног Сарајева.

Први модул ће бити одржан у мају, други у јулу мјесецу, а школу сликања ће водити сликар Славиша Врећо.

Први модул ће трајати од 24. до 27. маја, а часови ће се одржавати у 19.00 часова у просторијама Центра за културу и информисање Источна Илиџа на Добрињи 4. (Трг Илиџанске бригаде 23, улаз код поште).

Како су навели организатори, радионице укључују учење основних ликовних појмова и елемената, практичан рад у разним ликовним техникама као и упознавање полазника с најпознатијим умјетницима и умјетничким дјелима.

Број полазника је ограничен, а пријаве учесника могу се извршити на имејл-адресу Центра за културу и информисање: centarzakulturu.istocnailidza@gmail.com до почетка програма.

У мејлу је потребно написати име и презиме полазника, датум рођења, име и контакт телефон једног родитеља.

- Овим програмом Центра за културу и информисање Источна Илиџа замишљено је да дјеца развијају знања о сликарству, умјетности и да квалитетно проводе слободно вријеме. Дјеца ће имати адекватан стручни и педагошки надзор, а од заинтересованости ће зависити ток и динамика рада овог програма у склопу наше установе - наводи се у саопштењу.

Школа сликања намијењена је дјеци узраста до 15  година.

Коментари 0
Повезане вијести
Служен парастос за погинуле борце из Касиндола (ФОТО) Служен парастос за погинуле борце из Касиндола (ФОТО)
Удружење ампутираца из Источног Сарајева дванаести пут креће на ходочашћу до Острога Удружење ампутираца из Источног Сарајева дванаести пут креће на ходочашћу до Острога
Пријем за дјечаке и тренере из Школе фудбала “Танго”, побједнике купа у Норвешкој Пријем за дјечаке и тренере из Школе фудбала “Танго”, побједнике купа у Норвешкој
Најчитаније
  • Одржан Сабор изворног пјевања
    17h 5m
    0
  • Преминуо млади голман репрезентације Црне Горе
    23h 26m
    0
  • Валентина Терешкова, текстилна радница и прва жена у свемиру
    1h 44m
    0
  • Шеховац: Хелез својим изјавама жели добити више гласова на локалним изборима
    23h 14m
    22
  • Одбојкашки турнир у Касиндолу стигао до четвртфинала
    22h 30m
    0