У току пријаве за школу сликања за дјецу у Источној Илиџи

22.05.2024. 08:56
0
ИЗВОР: katera.news

Центар за културу и информисање Источна Илиџа организује бесплатну школу сликања, која ће трајати два модула, за дјецу из основних школа из Источног Сарајева.

Први модул ће бити одржан у мају, други у јулу мјесецу, а школу сликања ће водити сликар Славиша Врећо.

Први модул ће трајати од 24. до 27. маја, а часови ће се одржавати у 19.00 часова у просторијама Центра за културу и информисање Источна Илиџа на Добрињи 4. (Трг Илиџанске бригаде 23, улаз код поште).

Како су навели организатори, радионице укључују учење основних ликовних појмова и елемената, практичан рад у разним ликовним техникама као и упознавање полазника с најпознатијим умјетницима и умјетничким дјелима.

Број полазника је ограничен, а пријаве учесника могу се извршити на имејл-адресу Центра за културу и информисање: centarzakulturu.istocnailidza@gmail.com до почетка програма.

У мејлу је потребно написати име и презиме полазника, датум рођења, име и контакт телефон једног родитеља.

- Овим програмом Центра за културу и информисање Источна Илиџа замишљено је да дјеца развијају знања о сликарству, умјетности и да квалитетно проводе слободно вријеме. Дјеца ће имати адекватан стручни и педагошки надзор, а од заинтересованости ће зависити ток и динамика рада овог програма у склопу наше установе - наводи се у саопштењу.

Школа сликања намијењена је дјеци узраста до 15  година.

Коментари 0
Повезане вијести
Дјеца са Косова и Метохије не крију радост што су стигла у Источну Илиџу (ФОТО) Дјеца са Косова и Метохије не крију радост што су стигла у Источну Илиџу (ФОТО)
Дјеца са Косова и Метохије стижу у Источну Илиџу Дјеца са Косова и Метохије стижу у Источну Илиџу
Осамнаести свесрпски сабор културног стваралаштва отаџбине и расејања од 28. августа у Војковићима Осамнаести свесрпски сабор културног стваралаштва отаџбине и расејања од 28. августа у Вој...
Најчитаније
  • Преврнуо се рингишпил, има повријеђених
    12h 5m
    0
  • Годишњица смрти Мике Антића - "Ако ти јаве: умро сам, не веруј то не умем“
    23h 48m
    0
  • Хан Пијесак: Прва тракторијада окупила око 20 учесника (ВИДЕО)
    20h 17m
    0
  • У саобраћајној несрећи у Невесињу погинула осамнаестогодишња дјевојка
    22h 19m
    0
  • Збринута четири дјетета повријеђена у превртању рингишпила
    11h 20m
    2