U toku prijave za školu slikanja za djecu u Istočnoj Ilidži

22.05.2024. 08:56
0
IZVOR: katera.news

Centar za kulturu i informisanje Istočna Ilidža organizuje besplatnu školu slikanja, koja će trajati dva modula, za djecu iz osnovnih škola iz Istočnog Sarajeva.

Prvi modul će biti održan u maju, drugi u julu mjesecu, a školu slikanja će voditi slikar Slaviša Vrećo.

Prvi modul će trajati od 24. do 27. maja, a časovi će se održavati u 19.00 časova u prostorijama Centra za kulturu i informisanje Istočna Ilidža na Dobrinji 4. (Trg Ilidžanske brigade 23, ulaz kod pošte).

Kako su naveli organizatori, radionice uključuju učenje osnovnih likovnih pojmova i elemenata, praktičan rad u raznim likovnim tehnikama kao i upoznavanje polaznika s najpoznatijim umjetnicima i umjetničkim djelima.

Broj polaznika je ograničen, a prijave učesnika mogu se izvršiti na imejl-adresu Centra za kulturu i informisanje: centarzakulturu.istocnailidza@gmail.com do početka programa.

U mejlu je potrebno napisati ime i prezime polaznika, datum rođenja, ime i kontakt telefon jednog roditelja.

- Ovim programom Centra za kulturu i informisanje Istočna Ilidža zamišljeno je da djeca razvijaju znanja o slikarstvu, umjetnosti i da kvalitetno provode slobodno vrijeme. Djeca će imati adekvatan stručni i pedagoški nadzor, a od zainteresovanosti će zavisiti tok i dinamika rada ovog programa u sklopu naše ustanove - navodi se u saopštenju.

Škola slikanja namijenjena je djeci uzrasta do 15  godina.

Komentari 0
Povezane vijesti
Služen parastos za poginule borce iz Kasindola (FOTO) Služen parastos za poginule borce iz Kasindola (FOTO)
Udruženje amputiraca iz Istočnog Sarajeva dvanaesti put kreće na hodočašću do Ostroga Udruženje amputiraca iz Istočnog Sarajeva dvanaesti put kreće na hodočašću do Ostroga
Prijem za dječake i trenere iz Škole fudbala “Tango”, pobjednike kupa u Norveškoj Prijem za dječake i trenere iz Škole fudbala “Tango”, pobjednike kupa u Norveškoj
Najčitanije
  • Održan Sabor izvornog pjevanja
    20h 52m
    0
  • Valentina Tereškova, tekstilna radnica i prva žena u svemiru
    5h 31m
    0
  • Obilježena krsna slava hrama u Ćavarinama kod Sokoca (FOTO)
    4h 1m
    0
  • Španci furiozno slomili Hrvatsku
    19h 19m
    0
  • Na humanitarnom turniru veterana prikupljeno 2.148 KM za Miloša Božovića (FOTO)
    4h 38m
    0