U toku prijave za školu slikanja za djecu u Istočnoj Ilidži

22.05.2024. 08:56
0
IZVOR: katera.news

Centar za kulturu i informisanje Istočna Ilidža organizuje besplatnu školu slikanja, koja će trajati dva modula, za djecu iz osnovnih škola iz Istočnog Sarajeva.

Prvi modul će biti održan u maju, drugi u julu mjesecu, a školu slikanja će voditi slikar Slaviša Vrećo.

Prvi modul će trajati od 24. do 27. maja, a časovi će se održavati u 19.00 časova u prostorijama Centra za kulturu i informisanje Istočna Ilidža na Dobrinji 4. (Trg Ilidžanske brigade 23, ulaz kod pošte).

Kako su naveli organizatori, radionice uključuju učenje osnovnih likovnih pojmova i elemenata, praktičan rad u raznim likovnim tehnikama kao i upoznavanje polaznika s najpoznatijim umjetnicima i umjetničkim djelima.

Broj polaznika je ograničen, a prijave učesnika mogu se izvršiti na imejl-adresu Centra za kulturu i informisanje: centarzakulturu.istocnailidza@gmail.com do početka programa.

U mejlu je potrebno napisati ime i prezime polaznika, datum rođenja, ime i kontakt telefon jednog roditelja.

- Ovim programom Centra za kulturu i informisanje Istočna Ilidža zamišljeno je da djeca razvijaju znanja o slikarstvu, umjetnosti i da kvalitetno provode slobodno vrijeme. Djeca će imati adekvatan stručni i pedagoški nadzor, a od zainteresovanosti će zavisiti tok i dinamika rada ovog programa u sklopu naše ustanove - navodi se u saopštenju.

Škola slikanja namijenjena je djeci uzrasta do 15  godina.

Komentari 0
Povezane vijesti
Djeca sa Kosova i Metohije ne kriju radost što su stigla u Istočnu Ilidžu (FOTO) Djeca sa Kosova i Metohije ne kriju radost što su stigla u Istočnu Ilidžu (FOTO)
Djeca sa Kosova i Metohije stižu u Istočnu Ilidžu Djeca sa Kosova i Metohije stižu u Istočnu Ilidžu
Osamnaesti svesrpski sabor kulturnog stvaralaštva otadžbine i rasejanja od 28. avgusta u Vojkovićima Osamnaesti svesrpski sabor kulturnog stvaralaštva otadžbine i rasejanja od 28. avgusta u Voj...
Najčitanije
  • Prevrnuo se ringišpil, ima povrijeđenih
    11h 41m
    0
  • Godišnjica smrti Mike Antića - "Ako ti jave: umro sam, ne veruj to ne umem“
    23h 24m
    0
  • Han Pijesak: Prva traktorijada okupila oko 20 učesnika (VIDEO)
    19h 53m
    0
  • U saobraćajnoj nesreći u Nevesinju poginula osamnaestogodišnja djevojka
    21h 55m
    0
  • Zbrinuta četiri djeteta povrijeđena u prevrtanju ringišpila
    10h 56m
    2