У току санација клизишта у Подкрајевима

24.02.2023. 11:59
3
ИЗВОР: srna.rs

Санација клизишта на дионици магистралног пута Сарајево-Соколац у мјесту Подкрајеви је у току, а саобраћај се одвија без застоја, рекао је Срни технички директор "Романијапутева" Драган Булошчић.

Булошчић је подсјетио да је клизиште на овом дијелу пута и раније било активно, а да се овај пут земља покренула због наглог отапања снијега и оборинских вода са Романије.

Он је нагласио да ће Јавно предузеће "Путеви Републике Српске" предузети мјере и донијети рјешење за потпуну санацију овог клизишта.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Iskreno42 24.02.2023. 21:33
    Bolje da ništa nepopravljaju, danas nasuli tampon, još veći haos. Bože dragi gdje mi živimo, 20 godina ne mogu ovo da riješe, a hoće treću traku, a ne mogu da održavaju jednu.
  • Generic placeholder image
    Snijeg na Romaniji 24.02.2023. 12:34
    Bas čudno. Snijeg pao pa se još i topi. I tako vijekovima. A stručnjaci čekaju - šta? I tako godinama. Rješenje - snijeg onemogučiti da se topi i klizišta nema. Baltazar.
  • Generic placeholder image
    Snijeg na Romaniji? 24.02.2023. 12:30
    Kaze covjek - da se zemlja pokrenula zbog naglog otapanja snijega i oborinskih voda sa Romanije. Da ne povjerujes. Snijeg na Romaniji pa se jos i topi. Prirodni fenomen. Pa topi se vjekovima. Sto ne zaustavite topljenje snijega i rijesite problem. Ovdje je nesto drugo u pitanju - pokrenulo se nesto u glavama gladnih mocnika. Bez obzira na cijenu.
Повезане вијести
Магистрални и регионални путеви очишћени и посути Магистрални и регионални путеви очишћени и посути
У току санација клизишта у Поткрајевима, саобраћај једном траком У току санација клизишта у Поткрајевима, саобраћај једном траком
Путеви проходни, чисти се заостали снијег Путеви проходни, чисти се заостали снијег
Најчитаније
  • Заплијењено 250 килограма кокаина
    21h 55m
    0
  • Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
    23h 48m
    0
  • Полицајац годинама просјацима узимао новац
    22h 33m
    1
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    9h 31m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    11h 18m
    0