У Требињу синоћ почела двадесета моторијада

08.06.2019. 13:02
0
ИЗВОР: nezavisne.com

У Требињу је синоћ започео двадесети по реду Мото викенд, на који је стигло око 1.000 бајкера из свих земаља региона и неколико европских земаља.

У кампу, у кругу бивше касарне, у коме се већ више од десет година одвија популарна требињска моторијада, организатори из Мото клуба ТНТ Требиње кажу да су се гости почели окупљати већ од сриједе, нарочито они из земаља бивше Југославије.

Овогодишња, јубиларна моторијада, започела је, у ствари у чувеној требињској башти Хотела Платини, а онда су се бајкери са својим моторима преселили у круг касарне гдје је наступила и популарна група “Рибља Чорба”.

За вечерас је најављен традиционални дефиле бајкера улицама Требиња, заказан за 18 часова, након чега ће у кампу бити одржане мото игре, а програм завршава  концертом групе “Забрањено пушење”, који почиње у 21 час.

Као предгрупе наступају бендови “Параноид” из Рудог и “Кругови у житу” из Требиња.

Организатор мото скупа је Мото клуб ТНТ и Туристичка организација града Требиња, а генерални покровитељ је Град Требиње, у чијој управи је за вечерас за бајкере предвиђен и пријем градоначелника са сарадницима.

Коментари 0
Повезане вијести
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    14h 22m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    13h 38m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    10h 54m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    9h 16m
    0
  • Данас Марковдан
    18h 4m
    0