У вртић "Буба Мара" од сутра креће близу 300 малишана

31.08.2021. 13:19
0
ИЗВОР: КАТЕРА

Све је спремно и у Палама, најбројнијој општини града Источно Сарајево, за почетак нове школске године, а вртић „Буба Мара“ од сутра ће своја врата отворити за готово 300 малишана.

Директор ДЦ „Буба Мара“ Вања Југовић у изјави за портал Катера каже да су веома срећни и узбуђени што ће већ од сутра дочекати готово 300 малишана, узраста од шест мјесеци до шест година.

- Дјеца ће бити распоређена у 12 васпитно-образовних група, које ће надгледати 24 васпитача и два стручна сарадника уз техничку подршку. Учинићемо све да се малишани што прије прилагоде и социјализују у новој средини – истакла је Југовићева.

Слика

Фото: Катера

Она је додала да ће од сутра на располагању имати и новоотворени објекат вртића „Буба Мара“, који је поред проширених смјештајних и боравишних капацитета за малишане у овом вртићу, омогућио и запослење нових десет васпитача.

У плану су нам бројне активности са почетком нове школске године, за коју се искрено надамо да ћемо моћи остварити, с обзиром да још увијек траје пандемија вируса корона – додаје Југовићева.

Подсјећамо, нови објекат вртића „Буба Мара“ недавно је свечано отворен у присуству премијера Републике Српске Радована Вишковића, општинског и градског руководства.

Коментари 0
Повезане вијести
Паљани прваци Балкана у џију-џицуу Паљани прваци Балкана у џију-џицуу
Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак
Хуманитарно вече за Милана Маџгаља у петак у Палама Хуманитарно вече за Милана Маџгаља у петак у Палама
Најчитаније
  • Погледајте како данас изгледа Црква Христа Спаситеља у Истанбулу која је претворена у џамију (ФОТО/ВИДЕО)
    23h 21m
    23
  • Фоча: Возило слетјело у корито Дрине, возач тешко повријеђен
    23h 8m
    0
  • Требевић постаје центар медицинског туризма
    17h 18m
    0
  • Возачу борбеног возила Војске Србије одређен притвор: У несрећи погинуло пет особа, међу којима и троје дјеце
    23h 39m
    0
  • Промоција романа „Пиши, добри мој Нектарије“ Маријане Петронић 26. септембра у Источном Сарајеву
    3h 5m
    0