Убијен младић у Сарајеву

13.12.2021. 11:01
0
ИЗВОР: СРНА

Једно лице је ухапшено, а за другим се трага након што је младић чији су иницијали М.Р. /25/ убијен из возила у покрету у сарајевској општини Ново Сарајево.

Полиција је синоћ у 21.15 часова обавијештена да је на раскрсници улица Хамдије Чемерлића и Змаја од Босне из возила у покрету у правцу другог возила употријебљено ватрено оружје и да има повријеђених лица, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Љекари Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево констатовали су смрт лица чији су иницијали М.Р, рођеног у Сарајеву.

На мјесту догађаја затечен је мушкарац чији су иницијали А.Ј. који је ухапшен због постојања основа сумње да је починио кривично дјело убиство, наводе из МУП-а.

- На основу прикупљених оперативних сазнања, у везу са извршењем описаног кривичног дјела може се довести и лице чији су иницијали А.К. за којим се трага - наводи се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    8h 30m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    9h 45m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    15h 36m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    14h 3m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    15h 55m
    0