Убијени директор школе, секретарица и професорица

21.08.2024. 13:54
0
ИЗВОР: srna.rs

 Директор школе Н.Х, секретарица Н.К. и професорица Г.М. убијени су у пуцњави у Средњошколском центру у Санском мосту, а починилац В.М. покушао је да изврши самоубиство, потврдио је Срни портпарол Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона Аднан Бегановић.

Бегановић је навео да је полиција дојаву о томе добила од грађана јутрос у 10.15 часова и да су по изласку на лице мјеста у школи пронађена тијела директора, секретарице и професорице.

- Четврто лице је давало знаке животе и имало тешке повреде. Ријеч је о починиоцу убиства лицу чији су иницијали В.М, који је потом покушао да изврши самоубиство и нанио је себи повреде опасне по живот - рекао је Бегановић.

Повријеђени је возилом хитне помоћи Дома здравља Сански Мост упућен у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци.

- На лицу мјеста су припадници полиције који врше увиђај и утврђују околности овог немилог догађаја - додао је Бегановић.

  • Детаљи хорора у Гимназији у Санском Мосту: Троје мртвих
    21.08.2024. 11:55

     Троје запослених у Гимназији у Санском Мосту убио је данас колега пуцањем из аутоматске пушке, након чега је то лице покушало да изврши самоубиство, рекао је Срни портпарол МУП-а Унско-санског...

БиХ
Детаљи хорора у Гимназији у Санском Мосту: Троје мртвих

Лице из Санског Моста, које је данас довезено у Универзитетски клинички центар /УКЦ/ Републике Српске, има прострелну рану грудног коша и у плану је оперативни захват, речено је Срни у овој здравственој установи. Пацијент је довезен у Ургентни центар свјестан.

Коментари 0
Повезане вијести
Дрвар се спрема за посјету Његове светости патријарха Порфирија Дрвар се спрема за посјету Његове светости патријарха Порфирија
Дан жалости у ФБиХ Дан жалости у ФБиХ
Од 13. децембра почиње примјена Правилника о забрани пушења у ФБиХ Од 13. децембра почиње примјена Правилника о забрани пушења у ФБиХ
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    4h 9m
    0
  • Слани мафини
    13h 30m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    15h 25m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    13h 19m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    7h 48m
    0