Ubijeni direktor škole, sekretarica i profesorica

21.08.2024. 13:54
0
IZVOR: srna.rs

 Direktor škole N.H, sekretarica N.K. i profesorica G.M. ubijeni su u pucnjavi u Srednjoškolskom centru u Sanskom mostu, a počinilac V.M. pokušao je da izvrši samoubistvo, potvrdio je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona Adnan Beganović.

Beganović je naveo da je policija dojavu o tome dobila od građana jutros u 10.15 časova i da su po izlasku na lice mjesta u školi pronađena tijela direktora, sekretarice i profesorice.

- Četvrto lice je davalo znake živote i imalo teške povrede. Riječ je o počiniocu ubistva licu čiji su inicijali V.M, koji je potom pokušao da izvrši samoubistvo i nanio je sebi povrede opasne po život - rekao je Beganović.

Povrijeđeni je vozilom hitne pomoći Doma zdravlja Sanski Most upućen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

- Na licu mjesta su pripadnici policije koji vrše uviđaj i utvrđuju okolnosti ovog nemilog događaja - dodao je Beganović.

  • Detalji horora u Gimnaziji u Sanskom Mostu: Troje mrtvih
    21.08.2024. 11:55

     Troje zaposlenih u Gimnaziji u Sanskom Mostu ubio je danas kolega pucanjem iz automatske puške, nakon čega je to lice pokušalo da izvrši samoubistvo, rekao je Srni portparol MUP-a Unsko-sanskog...

BiH
Detalji horora u Gimnaziji u Sanskom Mostu: Troje mrtvih

Lice iz Sanskog Mosta, koje je danas dovezeno u Univerzitetski klinički centar /UKC/ Republike Srpske, ima prostrelnu ranu grudnog koša i u planu je operativni zahvat, rečeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Pacijent je dovezen u Urgentni centar svjestan.

Komentari 0
Povezane vijesti
Drvar se sprema za posjetu Njegove svetosti patrijarha Porfirija Drvar se sprema za posjetu Njegove svetosti patrijarha Porfirija
Dan žalosti u FBiH Dan žalosti u FBiH
Od 13. decembra počinje primjena Pravilnika o zabrani pušenja u FBiH Od 13. decembra počinje primjena Pravilnika o zabrani pušenja u FBiH
Najčitanije
  • Slani mafini
    8h 28m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    10h 23m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    8h 17m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    21h 26m
    3
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    9h 36m
    0