Убједљив пораз Славије у Требињу

13.11.2020. 15:24
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Фудбалери Леотара су у премијерној утакмици 15. кола Прве лиге Републике Српске савладали Славију са 4:0 и тако на најбољи начин заокружили успјешну јесењу полусезону.

Послије прекршаја који је у свом шеснаестерцу направи Раде Бојанић над Данилом Шиповцем досуђен је пенал који је у деветом минуту у гол претворио Лазар Зечевић.

Играо се 36. минут када је Шиповац са лијеве стране покушао да центрира, лопта му је прешла преко ноге, преварила голмана Ивана Трифковића и завршила у мрежи.

У 47. минуту Зечевић је центрирао из корнера, Зоран Милић је био највиши у скоку, а послије његовог ударца главом лоше је реаговао чувар мреже гостију и лопта је завршила у мрежи.

Одличну партију у данашњем дуелу Шиповац је крунисао својим другим голом у 75. минуту ударцем са око 25 метара, а и овог пута Трифковић је лоше реаговао.

Прва лига РС, 15. коло: Леотар – Славија 4:0, субота 13 часова: Борац – Текстилац, Јединство – Дрина, Љубић – Алфа Модрича, Подриње – Звијезда 09, Kозара – Сутјеска, Слога – Жељезничар Спорт тим, Рудар Приједор – Слобода.

Пласман: Рудар Приједор 29, Слобода 26, Звијезда 25, Леотар 24, Алфа Модрича, Текстилац по 21, Борац, Славија, жељезничар Спорт тим по 19, Слога 18, Kозара 17, Љубић, Дрина по 16, Сутјеска 13, Јединство један, Подриње шест бодова.

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    14h 26m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    13h 10m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    7h 55m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    4h 54m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    5h 0m
    0