Ученици ОШ "Петар Петровић Његош" најбољи на регионалном такмичењу Црвеног крста

01.12.2022. 14:18
0
ИЗВОР: katera.news

Регионално такмичење из познавања покрета Црвеног крста, одржано је данас у сједишту Црвеног крста Републике Српске у Палама, а екипа Основне школе "Петар Петровић Његош" из Источне Илиџе освојила је прво мјесто.

Овом побједом, основци из Источне Илиџе су остварили пласман на Републичко такмичење из познавања покрета Црвеног крста, које ће се током децембра одржати у Палама.

Друго мјесто је освојила екипа ОШ "Свети Сава" из Источног Новог Сарајева, док је треће мјесто припало ученицима ОШ "Мокро" из Мокрог.

  • Слика
  • Слика
  • Слика

Фото: katera.news

На овом такмичењу учествовало је седам екипа из основних школа са подручја Сарајевско-романијске регије, а поред наведених, такмичили су се и ученици из школа "Милан Илић-Чича Шумадијски" са Хан Пијеска, "Свети Сава" из Рогатице, "Свети Сава" из Трнова и "Соколац" са Сокоца.

Такмичење је одржано у организацији Координационог одбора Црвеног крста регије Сарајево-Романија, а секретар КОЦК Милан Симанић истакао је да је задовољан организацијом и знањем свих учесника.

Коментари 0
Повезане вијести
У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црвеног крста У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црве...
Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО) Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО)
Ученици Средње школе „28. јуни“ побједници такмичења „РЕХИТ“ у Бањалуци Ученици Средње школе „28. јуни“ побједници такмичења „РЕХИТ“ у Бањалуци
Најчитаније
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    14h 34m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    22h 9m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    12h 56m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    15h 10m
    2
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    20h 7m
    0