Učenici OŠ "Petar Petrović Njegoš" najbolji na regionalnom takmičenju Crvenog krsta

01.12.2022. 14:18
0
IZVOR: katera.news

Regionalno takmičenje iz poznavanja pokreta Crvenog krsta, održano je danas u sjedištu Crvenog krsta Republike Srpske u Palama, a ekipa Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš" iz Istočne Ilidže osvojila je prvo mjesto.

Ovom pobjedom, osnovci iz Istočne Ilidže su ostvarili plasman na Republičko takmičenje iz poznavanja pokreta Crvenog krsta, koje će se tokom decembra održati u Palama.

Drugo mjesto je osvojila ekipa OŠ "Sveti Sava" iz Istočnog Novog Sarajeva, dok je treće mjesto pripalo učenicima OŠ "Mokro" iz Mokrog.

  • Slika
  • Slika
  • Slika

Foto: katera.news

Na ovom takmičenju učestvovalo je sedam ekipa iz osnovnih škola sa područja Sarajevsko-romanijske regije, a pored navedenih, takmičili su se i učenici iz škola "Milan Ilić-Čiča Šumadijski" sa Han Pijeska, "Sveti Sava" iz Rogatice, "Sveti Sava" iz Trnova i "Sokolac" sa Sokoca.

Takmičenje je održano u organizaciji Koordinacionog odbora Crvenog krsta regije Sarajevo-Romanija, a sekretar KOCK Milan Simanić istakao je da je zadovoljan organizacijom i znanjem svih učesnika.

Komentari 0
Povezane vijesti
Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Vasilije Šuka najbolji na Trećoj smotri mladih matematičara „Prva iskra“ (FOTO) Vasilije Šuka najbolji na Trećoj smotri mladih matematičara „Prva iskra“ (FOTO)
Najčitanije
  • Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
    17h 59m
    3
  • Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode
    21h 19m
    0
  • Jelena Samardžija i Jovanka Šiljak, srpske heroine: Život posvećen brizi za nejač
    22h 11m
    1
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    21h 11m
    0
  • Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO)
    19h 37m
    0