Ученици Средње школе „28. јуни“ у хуманитарној акцији за Магдалену – „Кад се наше руке сложе - све се може“

04.10.2023. 21:14
0
ИЗВОР: katera.news

Ученици Средње школе „28. јуни“ из Источног Новог Сарајева организују хуманитарну акцију под мотом "Кад се наше руке сложе - све се може" за нашу Магдалену Влашки.

Наиме, ученици I-3 разреда, техничари информационих технологија, сутра ће, од 12.20 до 14.00 часова, на Тргу Србија прикупљати средства за лијечење Магдалене Влашки.

Учимо једни од других и, када треба, будимо ту једни за друге у Дјечијој недјељи и сваки други дан, поручили су из ове школе.

Уколико нисте у прилици да посјетите ову акцију, за Магдалену можете позвати хуманитарни број 17092 и даровати 2 КМ за њено лијечење.

Коментари 0
Повезане вијести
Почела хуманитарна акција за дјецу и младе са потешкоћама у развоју на Косову и Метохији Почела хуманитарна акција за дјецу и младе са потешкоћама у развоју на Косову и Метохији
Средњошколци обрадовали малишане у Болници „Србија“ - дјечији осмијех нема цијену Средњошколци обрадовали малишане у Болници „Србија“ - дјечији осмијех нема цијену
Ученици СШ „28. јуни“ поручили – дјечији осмјеси и срећно дјетињство непроцјењиви (ФОТО) Ученици СШ „28. јуни“ поручили – дјечији осмјеси и срећно дјетињство непроцјењиви (ФОТО)
Најчитаније
  • Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
    19h 37m
    0
  • Погача са шпинатом и сиром
    19h 39m
    0
  • Најава искључења струје у Источној Илиџи
    15h 51m
    0
  • Лажна "Тему" апликација краде податке о картицама
    18h 42m
    0
  • Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
    18h 36m
    0