Ученици свој џепарац поклонили Оливеру

20.12.2020. 18:17
0
ИЗВОР: opstinasokolac.net

Ученици Средњошколског центра „Василије Острошки“ Соколац придружили су се хуманитарној акцији „За Оливеров живот без болести“ и са прикупљених више од 700 КМ још једном потврдили своју племенитост. Осим ученика из централне школе у Сокоцу, акцији су се одазвали и средњошколци из подручне школе у Хан Пијеску.

Средства су прикупљали: Милица Боровчанин, Анђела Амовић, Ива Шука, Нађа Јововић, Марија Бојат, Сузана Станић и Павле Боровчанин, а иницијатор акције је професорица Бојана Беатовић.

– Иако смо свјесни да ова цифра представља кап у мору у односу на ону која је неопходна за Оливерово лијечење, сигурни смо да наш мали добринос значи њему и његовој породици. Оливер је 17. децембра закорачио у другу годину живота, а ми му на овај начин поклањамо вјетар у леђа и желимо да из борбе изађе као побједник. Задовољни смо постигнутим и надамо се да ћемо бити у прилици да и убудуће помажемо – рекла нам је ученица Милица Боровчанин.

Подсјећамо, Оливер Пал Гајоди болује соиналне мишићне атрофије, а једина нада за његово оздрављење је у генетској терапији Золгенсма, која кошта око 2.000.000 евра. Позивом на хуманитарни М’тел број 1414 дарујете 1 КМ за Оливерово лијечење.

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
Грађани траже помоћ због змија Грађани траже помоћ због змија
Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    12h 36m
    8
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    12h 50m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    15h 7m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    12h 42m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    4h 57m
    0