Učenici svoj džeparac poklonili Oliveru

20.12.2020. 18:17
0
IZVOR: opstinasokolac.net

Učenici Srednjoškolskog centra „Vasilije Ostroški“ Sokolac pridružili su se humanitarnoj akciji „Za Oliverov život bez bolesti“ i sa prikupljenih više od 700 KM još jednom potvrdili svoju plemenitost. Osim učenika iz centralne škole u Sokocu, akciji su se odazvali i srednjoškolci iz područne škole u Han Pijesku.

Sredstva su prikupljali: Milica Borovčanin, Anđela Amović, Iva Šuka, Nađa Jovović, Marija Bojat, Suzana Stanić i Pavle Borovčanin, a inicijator akcije je profesorica Bojana Beatović.

– Iako smo svjesni da ova cifra predstavlja kap u moru u odnosu na onu koja je neophodna za Oliverovo liječenje, sigurni smo da naš mali dobrinos znači njemu i njegovoj porodici. Oliver je 17. decembra zakoračio u drugu godinu života, a mi mu na ovaj način poklanjamo vjetar u leđa i želimo da iz borbe izađe kao pobjednik. Zadovoljni smo postignutim i nadamo se da ćemo biti u prilici da i ubuduće pomažemo – rekla nam je učenica Milica Borovčanin.

Podsjećamo, Oliver Pal Gajodi boluje soinalne mišićne atrofije, a jedina nada za njegovo ozdravljenje je u genetskoj terapiji Zolgensma, koja košta oko 2.000.000 evra. Pozivom na humanitarni M’tel broj 1414 darujete 1 KM za Oliverovo liječenje.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ruska delegacija donijela na Novi Zejtinlik česticu "Plamena sjećanja" iz Moskve Ruska delegacija donijela na Novi Zejtinlik česticu "Plamena sjećanja" iz Moskve
Srednjoškolski centar „Vasilije Ostroški“ u ponedjeljak obilježava Dan škole Srednjoškolski centar „Vasilije Ostroški“ u ponedjeljak obilježava Dan škole
Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku" Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
Najčitanije
  • Na današnji dan Turci spalili mošti Svetog Save
    20h 31m
    0
  • Održana „Đurđevdanska ulična trka“ u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    23h 52m
    0
  • Odličnim učenicima 50 odsto jeftinije polaganje vozačkog ispita
    22h 50m
    0
  • Motociklista sletio sa puta, preminuo na putu do bolnice
    17h 10m
    0
  • Karling reprezentacija BiH zauzela 7. mjesto na Evropskom prvenstvu u Škotskoj
    13h 28m
    7