Угашена четири пожара у Сокоцу

26.07.2022. 10:23
0
ИЗВОР: srna.rs

Четири пожара на подручју општине Соколац су угашена, а захваљујући благовременој дојави није причињена велика материјална штета, рекао је Срни командир Ватрогасног одјељења Соколац Миле Шарац.

Шарац је навео да су пожари јуче гашени на четири различита локалитета, у Леави, Ћаваринама, Кусачама и на Копиту, у периоду од 16.30 часова до 22.00 часа. Било је ангажовани 12 ватрогасаца и пет ватрогасних возила.

Према његовим ријечима, ватра је захватила црногоричну шуму на Копиту, у Леави и на путу према Ћаваринама, а у Кусачама се ширила према стамбеним и помоћним објектима.

- Велику помоћ имали смо од радника соколачког шумског газдинства `Романија`, који су се у великом броју одзвали и мјештана на неким локацијама - истакао је Шарац.

Ватрогасно одјељење Соколац дјелује у оквиру Територијалне ватрогасне-спасилачке јединице Источно Сарајево. 

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    7h 26m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    8h 41m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    14h 32m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    12h 59m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    14h 51m
    0