Угашено више пожара

17.03.2020. 09:25
1
ИЗВОР: Srna

На подручју општине Соколац угашена су четири пожара, у којима није било материјалне штете, али је ватра у пар случајева запријетила шуми и насељу, па из локалног Ватрогасног одјељења апелују да се ватра не пали на отвореном без сталне контроле.
Никола Шарац из Ватрогасног одјељења Соколац рекао је "Срни" да је јуче у поподневним часовима угашен пожар у селу Буковик, гдје је горјела сува трава и ниско растиње.

Други пожар угашен је у селу Нехорићи око 15.00 часова, гдје је ватра са суве траве запријетила кућама, па су ватрогасци спријечили настајање велике штете.

Трећи пожар је угашен у вечерњим часовима у селу Подроманија, према селу Мрвићи, гдје је ватра са суве траве и ниског растиња запријетила да се прошири на шуму, па су ватрогасцима помогли радници соколачког Шумског газдинства "Романија".

Четврти пожар угашен је у селу Бијеле Воде у касним поподневним часовима, гдје је ватра са суве траве и ниског растиња запријетила кућама у селу.

Према подацима Подручног одјељења Цивилне заштите Соколац, јуче је на подручју Сарајевско-романијске и Горњодринске регије забиљежено десет пожара, на подручју Сокоца четири, Источног Новог Сарајева и Пала по два, те Фоче и Рогатице по један
.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Llll 17.03.2020. 09:40
    Neradni dan Aco Stanisic radi na brusu za njega ne vazi inspekcija
Повезане вијести
Пожари у десетак гатачких села, ватра се приближила кућама Пожари у десетак гатачких села, ватра се приближила кућама
Борба са ватром од Португала до Албаније Борба са ватром од Португала до Албаније
Пожари бјесне широм Европе и сјеверне Африке, десетине мртвих Пожари бјесне широм Европе и сјеверне Африке, десетине мртвих
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    21h 5m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    21h 12m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    17h 54m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    12h 32m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    13h 4m
    0