Ухапшен након што је пуцао из украденог ватреног оружја

14.12.2021. 10:05
0
ИЗВОР: Срна

Припадници Полицијске станице Милићи лишили су слободе лице чији су иницијали Р.Б. из Милића због сумње да је починило кривична дјела крађа и изазивање опште опасности, саопштила је данас Полицијска управа Зворник.

Полицијској станици Милићи јуче је у 15.10 часова пријављено да се лице Р.Б. креће кроз село Крајчиновићи, општина Милићи, и да пуца из ватреног оружја.

По пријави су одмах поступили полицијски службеници Полицијске станице Милићи, који су пронашли то лице и код њега ватрено оружје без муниције.

Даљим оперативним радом полиција је дошла до сазнања да је пронађено ватрено оружје власништво лица Р.М. из Милића, које је отуђено из његове породичне куће тог дана.

О случају је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Источно Сарајево, Подручна канцеларија Милићи, који је наложио да полицијски службеници предузму све мјере и радње из своје надлежности, а након тога да надлежном тужилаштву доставе извјештаје о почињеним кривичним дјелима.

Коментари 0
Повезане вијести
Милићки основци трећи на такмичењу међународног квиза "Немањићи" Милићки основци трећи на такмичењу међународног квиза "Немањићи"
Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација
Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 9m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 8m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 44m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 5m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 48m
    9