Ухапшен након што је пуцао из украденог ватреног оружја

14.12.2021. 10:05
0
ИЗВОР: Срна

Припадници Полицијске станице Милићи лишили су слободе лице чији су иницијали Р.Б. из Милића због сумње да је починило кривична дјела крађа и изазивање опште опасности, саопштила је данас Полицијска управа Зворник.

Полицијској станици Милићи јуче је у 15.10 часова пријављено да се лице Р.Б. креће кроз село Крајчиновићи, општина Милићи, и да пуца из ватреног оружја.

По пријави су одмах поступили полицијски службеници Полицијске станице Милићи, који су пронашли то лице и код њега ватрено оружје без муниције.

Даљим оперативним радом полиција је дошла до сазнања да је пронађено ватрено оружје власништво лица Р.М. из Милића, које је отуђено из његове породичне куће тог дана.

О случају је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Источно Сарајево, Подручна канцеларија Милићи, који је наложио да полицијски службеници предузму све мјере и радње из своје надлежности, а након тога да надлежном тужилаштву доставе извјештаје о почињеним кривичним дјелима.

Коментари 0
Повезане вијести
Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића
Извоз оружја и муниције из БиХ и даље расте Извоз оружја и муниције из БиХ и даље расте
Ухапшено лице због неплаћених казни за прекршаје Ухапшено лице због неплаћених казни за прекршаје
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    22h 47m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    20h 22m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    6h 21m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    4h 48m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    6h 40m
    0