Ухапшен мушкарaц са потјернице Основног суда у Сокоцу

07.09.2021. 15:49
0
ИЗВОР: СРНА

Припадници Јединице граничне полиције Вишеград ухапсили су на прелазу Вардиште држављанина Србије чији су иницијали И.Ш. (51) јер га потражује Основни суд на Сокоцу ради издржавања казне затвора.

Ухапшени је предат службеницима Окружног центра Судске полиције Источно Сарајево, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

На граничном прелазу Попови јуче је ухапшен држављанин БиХ и Србије чији су иницијали С.Ђ. (41), пошто је провјерама утврђено да је за њим Полицијска управа Бијељина расписала потрагу због кривичног дјела избјегавање давања издржавања.

Истог дана, на прелазу Братунац ухапшена је жена чији су иницијали С.С. (38), коју потражује Основни суд у Сребреници због почињеног кривичног дјела напуштање дјетета.

Ухапшена С.С, која је држављанин БиХ, ухапшена је приликом покушаја изласка из земље, након чега је предата службеницима Окружног центра Судске полиције Бијељина.

На сарајевском аеродрому у недјељу, 5. септембра, на лету из Мемингена, ухапшена је држављанка БиХ чији су иницијали М.Ђ. (56), пошто је утврђено да је за њом Полицијска управа Источно Сарајево расписала потрагу због кривичног дјела обмана при добијању кредита или других погодности, након чега је предата службеницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка
Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
Руска делегација донијела на Нови Зејтинлик честицу "Пламена сјећања" из Москве Руска делегација донијела на Нови Зејтинлик честицу "Пламена сјећања" из Москве
Најчитаније
  • Бабићи, њих 12, крстило се на празник Светог Василија
    5h 28m
    0
  • Трошкови транспорта велика брига родитеља - Помозимо Милошу!
    6h 16m
    0
  • Нада за Александрово лијечење поликлиника у Нишу – Будимо хумани!
    3h 14m
    0
  • Сјећање на катастрофалне поплаве које су погодиле Српску, Србију и ФБиХ
    4m
    2
  • Завод за запошљавање Српске израдио оптимистичан план: Посао за 27.000 радника
    6h 21m
    0