Ухапшен осумњичени за упад у просторије СДС у Источном Новом Сарајеву

14.05.2021. 12:14
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево, радећи на утврђивању чињеница, поводом пријаве од дана 12. 5. 2021. године да је непознато лице у Спасовданској улици у Источном Новом Сарајеву ушло у просторије политичке странке, обраћајући се повишеним тоном запосленом лицу, а затим физичком снагом оштетило улазна врата на објекту, пронашли су и идентификовали лице, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Из полиције су у саопштењу за медије навели да се ради о лицу иницијала Д.К. из Источног Новог Сарајева, које је санкционисано у складу са чланом 7. Закона о јавном реду и миру Републике Српске, а након докумeнтовања предмет ће бити достављен Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево на даље поступање.

Незванично сазнајемо да је именовани ушао у просторије Општинског одбора Српске демократске странке (СДС) у Источном Новом Сарајеву и вербално упутио пријетње секретару ОО СДС, након чега је по изласку из канцеларије оштетио улазна врата.

У вези овог инцидента, ОО СДС Источно Ново Сарајево је данас одржао конференцију за новинаре, а више о томе биће објављено на нашем порталу у току дана.

Коментари 0
Повезане вијести
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
Ухапшено седам лица због дјечије порнографије Ухапшено седам лица због дјечије порнографије
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    13h 52m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    12h 6m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    9h 56m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    13h 11m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    7h 54m
    0