Uhapšen osumnjičeni za upad u prostorije SDS u Istočnom Novom Sarajevu

14.05.2021. 12:14
0
IZVOR: Katera

Policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo, radeći na utvrđivanju činjenica, povodom prijave od dana 12. 5. 2021. godine da je nepoznato lice u Spasovdanskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu ušlo u prostorije političke stranke, obraćajući se povišenim tonom zaposlenom licu, a zatim fizičkom snagom oštetilo ulazna vrata na objektu, pronašli su i identifikovali lice, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Iz policije su u saopštenju za medije naveli da se radi o licu inicijala D.K. iz Istočnog Novog Sarajeva, koje je sankcionisano u skladu sa članom 7. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske, a nakon dokumentovanja predmet će biti dostavljen Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo na dalje postupanje.

Nezvanično saznajemo da je imenovani ušao u prostorije Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke (SDS) u Istočnom Novom Sarajevu i verbalno uputio prijetnje sekretaru OO SDS, nakon čega je po izlasku iz kancelarije oštetio ulazna vrata.

U vezi ovog incidenta, OO SDS Istočno Novo Sarajevo je danas održao konferenciju za novinare, a više o tome biće objavljeno na našem portalu u toku dana.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere u Istočnom Novom Sarajevu Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere u Istočnom Novom Sarajevu
Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva
Predložen pritvor za 18 lica i mjere zabrane za njih pet Predložen pritvor za 18 lica i mjere zabrane za njih pet
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    20h 25m
    5
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    18h 0m
    7
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    23h 8m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    3h 59m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    2h 26m
    0