Ухапшен због разбојништва у Источном Новом Сарајеву

06.11.2020. 13:34
0
ИЗВОР: Катера

Полицијској станици Источно Ново Сарајево, дана 1. 11. 2020. године пријављено је да је маскирани извршилац уз пријетњу употребе хладног оружја од раднице спортске кладионице, која се налази у улици Војводе Радомира Путника, општина Источно Ново Сарајево, отуђио новац у износу од 850 КМ.

Полицијски службеници оперативним радом дошли су до сазнања да се у везу са извршењем кривичног дјела „Разбојништво“ може довести лице Н.Ћ из Источног Сарајева. На основу наредби надлежног суда, а уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево извршен је претрес стана који користи Н.Ћ. након чега је исти лишен слободе.

Наведено лице криминалистички је обрађено и након документовања предмета надлежном тужилаштву биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Коментари 0
Повезане вијести
Одличним ученицима 50 одсто јефтиније полагање возачког испита Одличним ученицима 50 одсто јефтиније полагање возачког испита
Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО) Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    7h 39m
    2
  • Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
    8h 11m
    0
  • Одржан васкршњи концерт и промовисана књига о цркви у Пофалићима (ФОТО)
    11h 27m
    0
  • Ђоковић са кацигом изашао међу навијаче (ВИДЕО)
    8h 20m
    0
  • Полицајац убоден ножем!
    3h 22m
    0