Ухапшен због употребе ватреног оружја у угоститељском објекту у Источном Новом Сарајеву

24.10.2024. 14:31
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Ново Сарајево лишили су слободе лица иницијала Ђ.Ж. из Источног Новог Сарајева због основа сумње да је починио кривично дјело „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Лице Ђ.Ж. се сумњичи да је у ноћи 22. на 23. октобар у угоститљеском објекту у Дечанској улици у Источном Новом Сарајеву испалио хитац из ватреног оружја.

На основу наредбе Основног суда у Сокоцу, а уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево извршен је претрес куће, помоћних објеката и возила које користи наведено лице и том  приликом је пронађен један гасни пиштољ и 51 комад метака калибра 9 мм.

Такође, вршени су претреси објекта на још три локације подручју Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе, а које користе лица иницијала Б.Д. и К.П. из Источног Новог Сарајева, навели су из ПУ Источно Сарајево.

У току је документовање предмета након чега ће против осумњиченог надлежном тужилаштву бити достављен извјештај о почињеном кривичном  дјелу.

Коментари 0
Повезане вијести
Милићи: Ухапшена два мушкарца због пружања отпора приликом хапшења и ометања полиције Милићи: Ухапшена два мушкарца због пружања отпора приликом хапшења и ометања полиције
СИПА ухапсила пет особа СИПА ухапсила пет особа
Ухапшен средњошколац у Сарајеву због лажних дојава о бомбама Ухапшен средњошколац у Сарајеву због лажних дојава о бомбама
Најчитаније
  • Женска особа скочила са зграде Студентског дома у Палама
    9h 16m
    3
  • Детаљи трагедије у Палама: Обављен увиђај, тијело превезено на обдукцију
    5h 15m
    3
  • Медицинари из болнице “Србија” отишли у приватну клинику у Сарајеву
    22h 5m
    17
  • Ухапшен због употребе ватреног оружја у угоститељском објекту у Источном Новом Сарајеву
    2h 53m
    0
  • Тешка саобраћајна незгода у БиХ
    21h 45m
    0