Uhapšen zbog upotrebe vatrenog oružja u ugostiteljskom objektu u Istočnom Novom Sarajevu

24.10.2024. 14:31
0
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Novo Sarajevo lišili su slobode lica inicijala Đ.Ž. iz Istočnog Novog Sarajeva zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Lice Đ.Ž. se sumnjiči da je u noći 22. na 23. oktobar u ugostitljeskom objektu u Dečanskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu ispalio hitac iz vatrenog oružja.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo izvršen je pretres kuće, pomoćnih objekata i vozila koje koristi navedeno lice i tom  prilikom je pronađen jedan gasni pištolj i 51 komad metaka kalibra 9 mm.

Takođe, vršeni su pretresi objekta na još tri lokacije području Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže, a koje koriste lica inicijala B.D. i K.P. iz Istočnog Novog Sarajeva, naveli su iz PU Istočno Sarajevo.

U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv osumnjičenog nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom  djelu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Milići: Uhapšena dva muškarca zbog pružanja otpora prilikom hapšenja i ometanja policije Milići: Uhapšena dva muškarca zbog pružanja otpora prilikom hapšenja i ometanja policije
SIPA uhapsila pet osoba SIPA uhapsila pet osoba
Uhapšen srednjoškolac u Sarajevu zbog lažnih dojava o bombama Uhapšen srednjoškolac u Sarajevu zbog lažnih dojava o bombama
Najčitanije
  • Ženska osoba skočila sa zgrade Studentskog doma u Palama
    11h 18m
    3
  • Detalji tragedije u Palama: Obavljen uviđaj, tijelo prevezeno na obdukciju
    7h 17m
    5
  • Uhapšen zbog upotrebe vatrenog oružja u ugostiteljskom objektu u Istočnom Novom Sarajevu
    4h 55m
    0
  • Pogledajte koliko će ove godine koštati litar rakije od kruške
    10h 9m
    0
  • Teška saobraćajna nezgoda u BiH
    23h 47m
    0