Ухапшена тројица осумњичених за отмицу дјечака (13)

28.10.2019. 09:48
0
ИЗВОР: Srpska.info

Три особе су ухапшене зог сумње да су отели дјечака Петра Митровића из Старе Пазове, док ће против једног седамнаестогодишњака бити поднета кривична пријава.

Полиција је ухапсила Л. Ј. (19), М. Ј. (54) и А. М. (19) из Старе Пазове, док ће против још једног малољетника, старости 17 година, бити поднијета кривична пријава због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело отмица.

Сумња се да су они у суботу око 23.30 часова у Улици Бранка Радичевића у Старој Пазови пресрели тринаестогодишњег дјечака који је возио бицикл, отели га и везали, а затим аутомобилом “пунто” одвезли у напуштену викендицу у Белегишу гдје га је чувао Л. Ј.

Након што је полицији пријављен дјечаков нестанак, интензивним радом припадника МУП-а дјечак је пронађен синоћ у 23.45 часова у напуштеној викендици у насељу Белегиш.

По налогу надлежног тужиоца, Л. Ј, М. Ј. и А. М. одређено је задржавање до 48 часова, након чега ће, уз кривичну пријаву бити приведени у Више јавно тужилаштво у Сремској Митровици.

Коментари 0
Повезане вијести
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    19h 2m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    17h 57m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    12h 45m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    13h 51m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    22h 19m
    0