Ухапшени у акцији "Мет" предати тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево

08.02.2023. 10:27
0
ИЗВОР: srna.rs

Осам лица ухапшених у акцији "Мет" због сумње на производњу и продају дроге предати су тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, рекла је данас Срни портпарол Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић.

Стокановићева је навела да су ухапшена лица тужиоцу предата јутрос.

Шестомјесечну акцију под кодним називом "Мет", у којој је јуче ухапшено осам лица осумњичених за кривично дјело неовлаштена производња и промет дроге, спровели су припадници Полицијске управе Источно Сарајево, у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске.

- Претреси су извршени на шест локација на подручју општина Источна Илиџа и Пале, те општине Нови Град у Кантону Сарајево. У реализацији ове акције учествовали су и припадници МУП-а Кантона Сарајево - рекла је Стокановићева.

Ухапшена су лица чији су иницијали М.М. и А.Б из Источне Илиџе, Ф.Р. са Пала и пет лица са подручја Кантона Сарајево чији су иницијали А.Ј, Д.А, А.С, А.К. и Х.К.

Све активности вршене су према наредби Окружног суда у Источном Сарајеву и под надзором Окружног јавног тужилаштва у том граду.

Коментари 0
Повезане вијести
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука" Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    21h 37m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    19h 51m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    17h 41m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    10h 6m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    15h 39m
    0