Ухапшени у акцији "Мет" предати тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево

08.02.2023. 10:27
0
ИЗВОР: srna.rs

Осам лица ухапшених у акцији "Мет" због сумње на производњу и продају дроге предати су тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, рекла је данас Срни портпарол Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић.

Стокановићева је навела да су ухапшена лица тужиоцу предата јутрос.

Шестомјесечну акцију под кодним називом "Мет", у којој је јуче ухапшено осам лица осумњичених за кривично дјело неовлаштена производња и промет дроге, спровели су припадници Полицијске управе Источно Сарајево, у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске.

- Претреси су извршени на шест локација на подручју општина Источна Илиџа и Пале, те општине Нови Град у Кантону Сарајево. У реализацији ове акције учествовали су и припадници МУП-а Кантона Сарајево - рекла је Стокановићева.

Ухапшена су лица чији су иницијали М.М. и А.Б из Источне Илиџе, Ф.Р. са Пала и пет лица са подручја Кантона Сарајево чији су иницијали А.Ј, Д.А, А.С, А.К. и Х.К.

Све активности вршене су према наредби Окружног суда у Источном Сарајеву и под надзором Окружног јавног тужилаштва у том граду.

Коментари 0
Повезане вијести
Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе! Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
Нови напредак на "Вебометриксовој" ранг-листи Нови напредак на "Вебометриксовој" ранг-листи
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 59m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 58m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 34m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 55m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 38m
    9