Ухапшени у акцији "Мет" предати тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево

08.02.2023. 10:27
0
ИЗВОР: srna.rs

Осам лица ухапшених у акцији "Мет" због сумње на производњу и продају дроге предати су тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, рекла је данас Срни портпарол Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић.

Стокановићева је навела да су ухапшена лица тужиоцу предата јутрос.

Шестомјесечну акцију под кодним називом "Мет", у којој је јуче ухапшено осам лица осумњичених за кривично дјело неовлаштена производња и промет дроге, спровели су припадници Полицијске управе Источно Сарајево, у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске.

- Претреси су извршени на шест локација на подручју општина Источна Илиџа и Пале, те општине Нови Град у Кантону Сарајево. У реализацији ове акције учествовали су и припадници МУП-а Кантона Сарајево - рекла је Стокановићева.

Ухапшена су лица чији су иницијали М.М. и А.Б из Источне Илиџе, Ф.Р. са Пала и пет лица са подручја Кантона Сарајево чији су иницијали А.Ј, Д.А, А.С, А.К. и Х.К.

Све активности вршене су према наредби Окружног суда у Источном Сарајеву и под надзором Окружног јавног тужилаштва у том граду.

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије 1996“ дочекују екипу „Босне Меридиан бет“ у понедјељак Кошаркаши „Славије 1996“ дочекују екипу „Босне Меридиан бет“ у понедјељак
Фирма „Еуро-експрес“ запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву Фирма „Еуро-експрес“ запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
Ухапшено 12 лица и одузета тона дувана за наргиле Ухапшено 12 лица и одузета тона дувана за наргиле
Најчитаније
 • Хавана - торта над тортама
  20h 57m
  1
 • Горио аутомобил у Источној Илиџи
  21h 32m
  0
 • Фирма „Еуро-експрес“ запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
  15h 24m
  0
 • Премијера документарне драме „Ко камен“ у Народном позоришту: Веленка Брстинова и кћер јој Драгана
  17h 44m
  0
 • Опљачкана Светлана Ценић, аналитичарка има поруку за крадљивца
  10h 34m
  6