Uhapšeni u akciji "Met" predati tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo

08.02.2023. 10:27
0
IZVOR: srna.rs

Osam lica uhapšenih u akciji "Met" zbog sumnje na proizvodnju i prodaju droge predati su tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, rekla je danas Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Stokanovićeva je navela da su uhapšena lica tužiocu predata jutros.

Šestomjesečnu akciju pod kodnim nazivom "Met", u kojoj je juče uhapšeno osam lica osumnjičenih za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, sproveli su pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo, u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

- Pretresi su izvršeni na šest lokacija na području opština Istočna Ilidža i Pale, te opštine Novi Grad u Kantonu Sarajevo. U realizaciji ove akcije učestvovali su i pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo - rekla je Stokanovićeva.

Uhapšena su lica čiji su inicijali M.M. i A.B iz Istočne Ilidže, F.R. sa Pala i pet lica sa područja Kantona Sarajevo čiji su inicijali A.J, D.A, A.S, A.K. i H.K.

Sve aktivnosti vršene su prema naredbi Okružnog suda u Istočnom Sarajevu i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u tom gradu.

Komentari 0
Povezane vijesti
U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO) U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Večeras premijera dokumentarnog filma "Priča ponosnog puka" Večeras premijera dokumentarnog filma "Priča ponosnog puka"
Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
Najčitanije
  • Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    3h 58m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    16h 55m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    15h 17m
    0
  • U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže
    17h 31m
    3
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    22h 28m
    0